Studion
Forward studio består av bland annat ett kontrollrum, ett stort inspelningsrum som passar sessioninspelningar med helt band, ett sångbås i anslutning till kontrollrum, samt ett fikarum/rekreationsrum med litet kök. Ekparkett i samtliga rum för trevnadens skull. Kreativitet och trivsel är våra hörnstenar i forwardstudio. Nära till restauranger och dygnetrunt öppen butik för de som spelar in sent på kvällen.

Stora fönster mellan inspelningsrummen och kontrollrum gör att kontakten med ljudtekniker och andra musiker under inspelningen underlättas.

Studion är byggd enligt anvisningar och i samråd med ljudkonsulter med bland annat ”rum i rum” principen för högsta möjliga avskärmning till de andra utrymmena.

Utrustning
Inspelning sker på Mac och Motu828mkll med 22 in och 20 utgångar. Digitalbordet Yamaha02R med motoriserade reglar samt utökat med TC Electronics M3000 expansion-card gör lyssning vid inspelning och mixning till DAT som en dröm.

Digital inspelning på digital bandspelare gör att man kan spela in live-konserter för att sedan ta med sig materialet och mixa i kontrollrummet. Tag med er Mikrofonstativ , multikabel,Yamaha 01v och mikrofoner eller så kommer vi ut och hjälper er på plats.

Trumset finns på plats, Pearl Export samt en del förstärkare såsom Marshall JCM900, Marshall Folkesson, VOX mm. Jackson Soloist, Fender Stratocaster+, Am. Fender Telecaster Highway1, Takamine, Alhambra och en stålsträngad Fender finns till förfogande förutom ett piano, Alesis Qs8 och en steeldrum.

Hörlurs uttag till 12 pers och skärm, tangentbord & mus i inspelningsrummet så att du som kapellmästare eller singer songwriter kan sköta allting helt själv utan att springa mellan rummen.

En PA-anläggning bestående av Mackie SRM350 och Yamaha 01v i Studiorummet gör att man kan repetera innan inspelning eller bara hyra lokalen för repetitioner

SM57, SM58, AKGD112, Thuresson Stormembran, RÖDE, Studioprojekt C1, Shure A81 OH, Lineboxar, Stativ, Notställ m.m är en del av de övriga tillhyggen som finns i lokalen.

 

 

Kundvagn

Varukorgen är tom

Kompisar online!

Vi har 5 besökare och inga medlemmar online

Go to top